Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
refik pelvan
refik pelvan

Allah'ın İzni ( T )

Yorum

Allah'ın İzni ( T )

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1082

Okunma

Allah'ın İzni ( T )


Ben Türküm;
Gerektiğinde ölürüm,
Gerektiğinde dirilirim ben;
Tek desteğim,dayanağım,tek tutunacağım;
Allah dır benim.
Ben TÜRKÜM;
Mazlumu ezmeye;Zalimi övmeye,
Haksızlık etmeye;İzin vermeyen,
Allah hın emrin de;
Elhamdülillah;
Türküm Ben.


-------------gönül sevgilerimle...
----refik pelvan...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Allah'ın izni ( t ) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah'ın izni ( t ) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah'ın İzni ( T ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL