Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hryçlk
hryçlk

Bir Aşk

Yorum

Bir Aşk

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

770

Okunma

Bir Aşk




Bir Aşk Bulun bana
Yıldızı pembe
Güneşi mavi
Yeşili kırmızı
Olsun

Öyle bir aşk olsun ki
El değmemiş
İncinmemiş
Süt beyaz olsun


Hçlk 0/0/00

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bir aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
27.3.2018 06:10:19
Bir paylaşım anca bu kadar güzel dille anlatılır
bu kadar sıcak ,ve bu kadar içten cümleler
yerine oturtula bilir kardeşim.şiirini.ve seni kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL