Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mustafa dişsiz
mustafa dişsiz

saat 00:00

Yorum

saat 00:00

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2270

Okunma

saat 00:00

saat 00:00


satler oniki yi vurunca
kalp başlar yanmaya
kaçmak ister canlı
ay ışığı feneri
bilmediği uzağa,
unutur mu uzakta
kalp
saat onikiyi vurmaz mı yine
neden anlamaz
kalp
neden boşalır akıl
kalpte yanında
düşünce de akılda
ne kadar uzak olsada
gideceği yerler
kalp onda akıl sende
gitti
tamam bitti mi
hayır ne mümkün
biri birini bırakır mı
unuturmu gönül
diğeri gelsede
tutunamaz kalbin dalına
düşer bir nefeste
sigara külü gibi
sigaradır asıl ilk aşk
izmarittir diğerleri
sigara bitmez dumanı içine girer
izmarit her zaman küllükte söndürülmeye
mahkum
şimdi sen söyle kırçiçek
solar mısın bu kalpte
gitsemde uzaklara
gelmez misin benle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Saat 00:00 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saat 00:00 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
saat 00:00 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL