Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Boşa Geçen - Yanarım

Yorum

Boşa Geçen - Yanarım

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1228

Okunma

Boşa Geçen - Yanarım

Boşa Geçen - Yanarım

ben gönülden yaralıyım aşkınla
yaşayamam bu kadersiz şansımla
katlandım bunca yıl vefasızlığına
boşa geçen günlerime yanarım

bende kalmadı gözyaşı ağlamaktan
bende kalmadı sabır dayanmaktan
çarem kalmadı başka bırakmaktan
boşa geçen aylarıma yanarım

dert dert üstüne bindi eksilmez
arada soğukluk var giderilmez
kem küm yare sevgili denilmez
boşa geçen yıllarıma yanarım

yıllar gelmiş geçmiş haberim olmadan
gel ayrılalım bir birimizi kırmadan yormadan
dostça vedalaşalım yine pişman olmadan
senle geçen ömrüme yanarım

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Boşa geçen - yanarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşa geçen - yanarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boşa Geçen - Yanarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
28.2.2018 20:21:02
5 puan verdi
Olmayınca olmuyor usta- ama dostça karara bağlam çok güzel- kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL