Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

ba-balık

Yorum

ba-balık

1

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

902

Okunma

ba-balık

duygularım mı
düşüncelerim mi
derya içre
deryayı bilmeyen
balık..


yanan kıpkızıl bir ufku
dalgası
yelkeni
yosunuyla
derya
balığa
ba-balık..




21/02/2018
ödemiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ba-balık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ba-balık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ba-balık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
21.2.2018 14:33:36
Bal(ık) tadında bir şiir. :)

meselci tarafından 2/21/2018 2:29:44 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL