Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Erkan Yücel
Erkan Yücel

CENNET PROVASI

Yorum

CENNET PROVASI

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1328

Okunma

CENNET PROVASI

Sende buldum ben rüyamı
Deniz kokan bir baharı
Ilık esen tatlı rüzgar
İçimde sen, ve huzur var

Senden önce limansızdım
Sevmek için inançsızdım
Fırtınalar, açık deniz
Savurdu hep gece gündüz

Öndeydi hep , yerim belli
Yelkenlinin pruvası.
Şimdi sakin , herşey güzel
Sanki cennet provası...E.Y.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cennet provası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet provası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNET PROVASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
17.2.2018 07:51:14
ŞİİRİ OKUMAK İYİ GELDİ YÜREĞİNE SAĞLIK
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL