Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
vatanperest
vatanperest

BENİM OLSUN

Yorum

BENİM OLSUN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1411

Okunma

BENİM OLSUN

BENİM OLSUN

Şakıyor bülbül gibi
Yanakları gül gibi
Kırda mor sümbül gibi
Benim olsun bu güzel


Gözleri ceylan gibi
Dertlere derman gibi
Gönlüme ferman gibi
Benim olsun bu güzel


Bakışları derinde
Kaşı gözü yerinde
N’olur günün birinde
Benim olsun bu güzel


Keklik gibi sekiyor
Canım onu çekiyor
Gönlüme aşk ekiyor
Benim olsun bu güzel
Bahattin Kızılkaya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benim olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sokak şairi
sokak şairi, @sokaksairi34
17.5.2008 10:09:45
kutlarım
başarılar
yaralı kardelen
yaralı kardelen, @yaralikardelen
17.5.2008 09:57:11
Keklik gibi sekiyor
Canım onu çekiyor
Gönlüme aşk ekiyor
Benim olsun bu güzel...

Tebrikler çok hoş, şirin bir şiirdi :-) sabah sabah tatlı dizeler huzur verdi okuyunca....
Yüreğinizi sağlık...Selam ve hürmetler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL