Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

YETER (161.)

Yorum

YETER (161.)

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1132

Okunma

YETER (161.)

YETER (161.)

Onca yıl yer etmişken bende varlığın
Özleme diyorsun nasıl özlemem
Aslını bilmeden karar vermeler
Bin türlü bahanen dizdin gözüme

Kendini bu kadar övdüğün yeter
Kibirle gururla gezdiğin yeter
Gönlüme destursuz girdiğin yeter
Deminde muhabbet olmaz seninle

Alıp ta başın gittin unuttun da seheri
Çok yüz verdim efkara aslında suç benimdi
Kanadıkça kanadı içimde ki yaralar
Hüsranımdan öteye bir türlü geçemedim

Bana yanlış hüküm verdiğin yeter
Aramıza duvar ördüğün yeter
İçine sinmiyorsa açıkça söyle
Vefasız sevdandan usandım yeter



Fatma Ayten Özgün




Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yeter (161.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter (161.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETER (161.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
temel48
temel48, @temel48
13.2.2018 08:06:22
5 puan verdi
Nefis bir sitem olmuş.
Tebrik ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL