Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Çınar GÖLE
Çınar GÖLE

Yağmalanmış Zamanın Kanaması

Yorum

Yağmalanmış Zamanın Kanaması

( 6 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

4,7

Puan

620

Okunma

Yağmalanmış Zamanın Kanaması



Duraksız,
yalnız kentlerin karanlıklarından geçen,
gün ağarmayan gece yolculuklarını da hiç sevmem.
Ne de çabuk unutmuşsun her şeyi.
Belli ki sen sil baştan,
bambaşka,
nar çiçeği kokulu yeni bir yolculuktasın.
Aklımdaki emanetinden vaz geçtim de,
hiç değilse yüreğimin pervazında sende inandıklarım kalmış olsaydı.
Gün ışırken,
sen kıyısından geçerken.
Oysa;
yıllarca gülüşünün gamzesinde karanfiller çiçeklenmiş geçmişim,
yanmışlığım,inanmışlığım,
aldanmışlığım..
Yani artık beni de sevmedikten sonra,
senin kimi,
kimin seni sevdiğinden bana ne.
Yağmalanmış bir zamanın kanattığı yaralarımın gülümsemesinden kime ne!

Çınar GÖLE

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

3.0

17% (1)

Yağmalanmış zamanın kanaması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmalanmış zamanın kanaması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmalanmış Zamanın Kanaması şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL