Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

BİR DEFA

Yorum

BİR DEFA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

678

Okunma

BİR DEFA

BİR DEFA

Buram buram tüter gurbette hasret
Özlem baska bir şey sevmek bir başka
Beni seven kalp Allah’a emanet
Ah... ölmeden görsem seni bir defa

Susmazki yürek hiç feryatla figan
Hasrette bir başka ateşmiş yakan
Düşmezki bir türlü felek yakamdan
Ah... göçmeden görsem seni bir defa

Kalbimde umuttur hep senli günler
Gece uykumu rüyaların süsler
Simdi kavuşmak sadece dilekler
Ah... ölmeden görsem seni bir defa

Dinmezki yürek hic senin yasında
Hasretin eseri belli saçımda
Bu gençlik çağına asla aldanma
Ah... göçmeden görsem seni bir defa

Recep Demiray
Bir Defa

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir defa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir defa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR DEFA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL