Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yakup onat
yakup onat

Adım Melankolik Olmazdı

Yorum

Adım Melankolik Olmazdı

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

762

Okunma

Adım Melankolik Olmazdı

Senli hayat bir cazibe-i serencam
Sensizlik hayat değil bence.

Sensizlik bir işkence.
Sandım ki koptu kıyamet seni görmeyince.

Nedir bu kanayan yüreğimin çektikleri?
Kapında aşağılanışıma mı
Kalbini kazanamayışıma mı,
Bir pula sattığına mı,
Yanıp,içerleyim güzelim.

Zalim,neyine güveneyim.
Ben zehri su gibi içerdim.
Gül yüzünü gösterip bir gülüverseydin.
Sevdamın kıyısından,köşesinden tutunabilseydin.
Girdaplardan sıyrılıp,
“Burak”gibi geçerdim.
Adım melankolik olmazdı bebeğim.
11.09.2009

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Adım melankolik olmazdı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adım melankolik olmazdı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adım Melankolik Olmazdı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL