Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bilmem Bilmem
Bilmem Bilmem

Bir başkası ile kıyasladığınız da

Yorum

Bir başkası ile kıyasladığınız da

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

780

Okunma

Bir başkası ile kıyasladığınız da

er şekilde galip gelecek insanlara bağlanmayın.

Çekip gittiklerinde faciadan kalan bir enkaza dönüşüyor insan. Kentsel dönüşümü pek de mümkün olmayan.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir başkası ile kıyasladığınız da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir başkası ile kıyasladığınız da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir başkası ile kıyasladığınız da şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
7.2.2018 10:14:20
5 puan verdi
Tebrik ediyor ve kutluyorum! Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL