Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hellboy58
hellboy58

SİZSİNİZ HOCAM

Yorum

SİZSİNİZ HOCAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

812

Okunma

SİZSİNİZ HOCAM

DÜNYADAKİ BÜTÜN ÖĞRETMENLERE GELSİN

KİTABIN DERYASI İLMİN ANASI
EĞİTİP ÖĞRETEN SİZSİNİZ HOCAM
HAKİKAT SIRRININ GİZLİ SEVDASI
AYDINLIĞI IŞIĞI SİZSİNİZ HOCAM

SIFATI ZARFI OKUTUP GEZEN
HERZAMAN DOĞRUYU ÖĞRETEN
DERS ARALARINDA MELTEMİ ESEN
SEVGİNİN BEŞİĞİ SİZSİNİZ HOCAM..

DÜNYADAKİ BÜTÜN SAYGIDEGER ÖĞRETMENLERİME....SAYGILARIMLA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sizsiniz hocam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sizsiniz hocam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİZSİNİZ HOCAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
16.5.2008 19:08:53
Beğeni:
0
Okunma:
812
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL