Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Samim İĞDE
Samim İĞDE

✓ ADIM ŞAHİT ✓

Yorum

✓ ADIM ŞAHİT ✓

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1194

Okunma

✓ ADIM ŞAHİT ✓

✓ ADIM ŞAHİT ✓

✓ ADIM ŞAHİT ✓

Musalla öncesi dünün pişmanlığı
ve buda benden diyerek güvenle elimdekilere eklenenlerin,
helâllik telaşı dudak uçlarımda titreyen.!

Dilimde binlerce ve gün yüzü görmemiş küfür küfür sancılar.!

Ve adım;
Her adım, "öfke!"

Sokaklar soğuk.!
Bakışlar yaban.!
Ve yürek sapanımda gerili hıncım.!

Ve adım;
Her adım, "mavzer!"

Aklımdan geçenleri çarpıyorum kaldırımlara aah..

Ve adım çeyrek.!
Adım yarım.!
Adım garip.

Ve adım;
Gerçek adım, "eksik!"

Rahmet derdi rahmete gidenler oysa.
Caddeler ıslak,
Caddeler ıssız,
Ve avaz avaz bir kadın sesi köşe başında.!

Ve adım;
Sayki adım, "şahit!"

Ramak Kaldı / (Samim İĞDE)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

✓ adım şahit ✓ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ✓ adım şahit ✓ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
✓ ADIM ŞAHİT ✓ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_dilhun_
_dilhun_, @dilhun2
2.2.2018 00:35:36
5 puan verdi
Nasıl güzel bir şiir okudum...Her iki anlamda adım...adım...adım..Yüreğiniz lal olmasın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL