Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Aybüke KUMTEPE
Aybüke KUMTEPE

Göğün mavisiyle özgürleşirim...

Yorum

Göğün mavisiyle özgürleşirim...

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

993

Okunma

Göğün mavisiyle özgürleşirim...

Göğün mavisiyle özgürleşirim...

Yol iz bilmez kuşlar gibiyim,
Göğün mavisinden anlar yüreğim...

Parmaklıklar arasında gülümsemem,
Göğün mavisiyle ozgurleşirim...

Yarın telaşı taşımaz kanatlarım,
Belki bir gün, belki asırlarca yaşarım...

Yar telaşı taşır gönül vatanım,
Ona da göğün mavisinden selam yollarim...

Aybüke

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Göğün mavisiyle özgürleşirim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göğün mavisiyle özgürleşirim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Göğün mavisiyle özgürleşirim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aybüke KUMTEPE
Aybüke KUMTEPE, @aybuke-kumtepe
26.1.2018 17:10:16
teşekkürler...
özer
özer, @ozer1
26.1.2018 12:25:16
maviliklerde kaybolman dileğiyle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL