Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dogan Gun
Dogan Gun

Gecemi riyakar

Yorum

Gecemi riyakar

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1097

Okunma

Gecemi riyakar

Gecemi riyakar

Yağmurun sesi martların çığlıklarını islatırken
Dalgaların hırçın hayırıkışı
Aç kanat çıpınışlarında kör nefsini doyururken
Gri bulutlar gözlerimdeki ışığı örtüp
İçimdeki yaşam sevinci
Bugünde akşamın karanlık
Çöküntüsüne teslim oluyordu

Gecenin karanlığı sırını sarıp saklerken
Bedeni cehennem ızdırabı hüzünler
Cenazesi kefenine sarılmış.
Çılız mum ışığı gölgesinde hayalleri
Kabuslarında zincire vurulımuş hayatı
Hummaya yakalanmış gibi titrerken
Her türlü kendine riyakarlğını
Söverek cezalandırıp sayıklıyordu

Biliyordu izinsiz
Biliyorum imkansız
Biliyoruz pişman olunan
Çok şey yaşadık yaşattık
Unutmayacağımız unutulmayacak

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gecemi riyakar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecemi riyakar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gecemi riyakar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
23.1.2018 12:11:53
5 puan verdi
KALEMİNİZ DAİM OLSUN HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL