Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Haykanhas
Haykanhas

ADI KONMAMIŞ SARI ÇİÇEK

Yorum

ADI KONMAMIŞ SARI ÇİÇEK

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1134

Okunma

ADI KONMAMIŞ SARI ÇİÇEK

ADI KONMAMıŞ SARI ÇİÇEK
Ruhumun ilacı,gönlümün sultanısın
Sarı çiçeklerin en güzeli
Geçtiği yerlere ışık saçar
Görenlerin aklı şaşar

Gözlerinin mavisini denizlerden
Saçlarının sarısını çiçeklerden
Bakışlarını ceylanlardan
Ruhunun güzelliğini meleklerden

Dağları ,kırları dolaştım,böyle bir çiçek görmedim
Bütün çiçekleri sıraladım,ismini bilemedim
Bu zamana kadar,böyle bir güzele rastlamadım
Adı konmamış çiçek,senin ismin yok ,bulamadım

14 Ekim 2012 Mersin
Hüseyin YAVUZKAN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Adı konmamış sarı çiçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı konmamış sarı çiçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADI KONMAMIŞ SARI ÇİÇEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL