Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
aygül yürür
aygül yürür

Aynadaki ben

Yorum

Aynadaki ben

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1402

Okunma

Aynadaki ben

Dün gece;
Aynadaki görselime,
Döküldü göz yaşlarım.
Öyle bir döküldü ki.
Çağlayan ırmaklar kıskandı.
Bu görseli.
Halbuki nasılda,
Süslemiştim hayallerimi.
Tek tek yerleştirmiştim,
En güzel süsleri,
En yakışırına.
Aynadaki ben se,
O değildi.
O çok başkaydı.
O imkanların verebildiği,
İmkansızı yaşıyordu.
Gül dedim ona,
Gül boş ver.
Gülüşünde ise.
Kirpikleri,
Can çekişiyordu.
Aygülün
Dizeleri.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aynadaki ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aynadaki ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aynadaki ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
8.1.2018 19:48:15
5 puan verdi
Hüzün ve sitem vardı dizelerde
Kalemin susmasın
___________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL