Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ermanulusoy
Ermanulusoy

SEN GİTTİN YA UZAKLARA, YARIM KALDI ÖBÜR YANIM

Yorum

SEN GİTTİN YA UZAKLARA, YARIM KALDI ÖBÜR YANIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1191

Okunma

SEN GİTTİN YA UZAKLARA, YARIM KALDI ÖBÜR YANIM

Sen gittin ya uzaklara…
Hayallerim param parça.
Kapanmıyor derin yara,
Ciğerlerim param parça…

Ya bir haber gönder bana,
Ya da gelip kendin ara,
Bu dert gayri iflah olmaz
Koyar beni tez mezara…

Ne baharda ne Yaz’dayım
O gün bugün hep yastayım…
Bir boşlukta kaldı ruhum,
Bir dal yok ki tutunayım.

Gelip de bir sarsan beni,
Üşüyorum ayazdayım,
Buralardan sen gideli
Yarım kaldı öbür yanım…

Sen gittin ya uzaklara…
Hayallerim param parça.
Kapanmıyor derin yara,
Ciğerlerim param parça…

12.12.2017
Erman Ulusoy- Kırklareli


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen gittin ya uzaklara, yarım kaldı öbür yanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittin ya uzaklara, yarım kaldı öbür yanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN GİTTİN YA UZAKLARA, YARIM KALDI ÖBÜR YANIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL