Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ha
hasan karabay

Düşlerimde bıraktığın sen varsın

Yorum

Düşlerimde bıraktığın sen varsın

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

511

Okunma

Düşlerimde bıraktığın sen varsın

Bu gece ki yalnızlığın koynunda
Düşlerimde bıraktığın sen varsın
Mum ışığı yansımanla aynada
Hayalimde bıraktığın sen varsın

Gözlerin den deryalara açılan
Bir kaç damla gözyaşıyla yol alan
Karanlığa inci gibi saçılan
Meyalimde bıraktığın sen varsın

Kör kuyular meskenimdi sen yokken
Yusuf gibi zindanlara girerken
Bir hiç için aşkımızdan koparken
Celalimde bıraktığın sen varsın

İsmailce kurban olsam yoluna
İbrahim’ce yanabilsem harına
Yüzüm sürsem bir kerecik darına
Delalimde bıraktığın sen varsın

HasanKarabay
Nevşehir/Acıgöl
23.11.2017

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düşlerimde bıraktığın sen varsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşlerimde bıraktığın sen varsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşlerimde bıraktığın sen varsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
23.11.2017 19:02:57
Beğeni:
2
Okunma:
511
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL