Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ahmet Bal Vuslata Hasret
Ahmet Bal Vuslata Hasret

SEN BİLİRİSN

Yorum

SEN BİLİRİSN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2293

Okunma

SEN BİLİRİSN

Benden günah gitti artık
Bundan böyle sen bilirsin
Çok istedik çok uğraştık
Yapamadın sen bilirsin

Biliyorum fazla sürmez
Bu buralardan gideceksin
Şeytan bile böyle etmez
Sen nasıl can vereceksin

Dunyami başıma yiktın
Kaderimle tek bıraktın
5 kuruş etmeze sattın
Bundan böyle sen bilirsin

Bu inadın banamiydi
Umutlarin yalanmiydi
Lan Allahtan Revamiydi
Bundan böyle sen bilirsin

İki yakan bir olmasın
Mezar taşın bulunmasın
Selan bile okunmasın
Bundan böyle sen bilirsin

AHMET BAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen bilirisn Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bilirisn şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BİLİRİSN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL