Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sehran
sehran

yelkovan

Yorum

yelkovan

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

640

Okunma

yelkovan

dünyanın dönüş hızı duvardaki çemberde öyle gürültülü gelir ki
sabahın yeni başlayan güne sızdırdığı huzurlu sessizlik
çınlama olur gider

yorgun bir çakmak
çorak bir tütün
tedirgin bir kitap...

düşünmek işkence olduysa uykusuz bir yağmurlu gecenin
ıssız perküsyonlarinda
eline ne geçerse fırlatırsın o an sahneye
arvo silentium, ıtırı yitmiş üzerlik, telefonun g tuşu, kanepenin omurgasi...
meraklı mühendislerin icat ettiği zaman kapsülünde
birbirini izleyen binlerce benzer gibi
yelkovan peşine takıyor az önce unuttuğun seni

dönüp duruyor.

lavabodan kayıp giden su gibi.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yelkovan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yelkovan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yelkovan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL