Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sercan492012
sercan492012

GÜNLERDE YİRMİ AYLARDA KASIM

Yorum

GÜNLERDE YİRMİ AYLARDA KASIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

820

Okunma

GÜNLERDE YİRMİ AYLARDA KASIM

GÜNLERDE YİRMİ AYLARDA KASIM


Bugün dünyayı istediğin renklere boya bir tanem
Bak hazan oldu yapraklar döküyor doğum gününde
Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver cantanem
Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun birtanem
Hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de sana bir tanem
Kahırların ağıtları sel olup aksa da bedenin den yaşadıklarına inat
Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı birtanem
Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun can tanem

S.Muhammed KARAKAYA
20/11/2017 pazartesi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Günlerde yirmi aylarda kasım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günlerde yirmi aylarda kasım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNLERDE YİRMİ AYLARDA KASIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL