Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mahsunadiyaman
mahsunadiyaman

Yâr

Yorum

Yâr

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1077

Okunma

Yâr

Gönlümün çukurlarına takılmışsın yare.
Güzelliğin ayrıyeten ciğerlerime pare.
Yare parem saflığına tazem gönül kasem.
Safhanemde yerin var safhalar getir gel!

Gel, gitmemeye mecbursan.
Gitme, eğer gerçekten sevmiyorsan!
Sev, yüreğinden geçiyorsam.
Sevme, gönülden uzanmıyorsan.

Gönüller tabiatında rengârenktir dünyam.
Bu dünyamda olmasan her yer renksiz paçavra,
Peki sen neyi yeşili mi mavisi mi aşka ?
Saçma değil aşk başka, yaşta değil başta.

Baştan anlatıyım herşey bitecekse,
Ömür de tükenecek bir gün elbet...
Baştan sorayım şehrime geleceksen
Yanına karda getir serp alevlenen gönlüme.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yâr şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL