Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

Bülbüller

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1215

Okunma

Bülbüller

Gecenin seherinde yanık şakır bülbüller
Kadife tenli al şallara bürünür güller
Esen seher yeli gül yanakları okşarken
Yanan yüreğiyle dalda çırpınır bülbüller


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bülbüller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bülbüller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bülbüller şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yaşar Akdaş
Yaşar Akdaş, @ya-arcakda
9.11.2017 23:43:02
5 puan verdi
Usta kalemlerden yazılan şiirlerin tadına doyulmuyor.Yine sizden harika bir yaratı.Muhteşem.....
Sevgiyle kalın.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.11.2017 15:18:31
Şiirde konu, Çok çok güzel anlatılmış...
Beğendim...
Kutlarım...
........................................ Saygı ve Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL