Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
os-man
os-man

GÖK DENİZİNE DALDIM BU İKİNDİ VAKTİ

Yorum

GÖK DENİZİNE DALDIM BU İKİNDİ VAKTİ

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1159

Okunma

GÖK DENİZİNE DALDIM BU İKİNDİ VAKTİ

?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gök denizine daldım bu ikindi vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gök denizine daldım bu ikindi vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖK DENİZİNE DALDIM BU İKİNDİ VAKTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
os-man
os-man, @os-man
11.5.2008 16:09:17
teşekkürler hepinize arkadaşlar yorum yazan elleriniz dert görmesin :))
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
10.5.2008 22:47:36
tebrıkler osman bey
meselci 3
meselci 3, @meselci3
10.5.2008 22:17:06
küçük orhan veliyi okudum...

meselci tarafından 5/10/2008 10:17:19 PM zamanında düzenlenmiştir.
ah Tamara
ah Tamara, @ahtamara
10.5.2008 22:11:54
güzel ve neşeli mısralardı...tebrik ederim sevincinizi bulaştırdığınız için deftere...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.5.2008 21:53:41
Beğeni:
0
Okunma:
1159
Yorum:
4
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL