Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
rıhtımdakigemi
rıhtımdakigemi
VİP ÜYE

Gönül Kâsem

Yorum

Gönül Kâsem

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1245

Okunma

Gönül Kâsem

Gönül Kâsem

Gönül kâsemde dibe çakılmış
yosun tutmuş çakıltaşı, duygularım.

Suyla bir olmak coşmak ve akmaktır hayâli
kimi zaman önüne çıkanı kendine katıp gitmek.

Yegane gayesi deryaya kavuşmak
ve dileyenleri kavuşturmak.

Bir kibrit arar kendini ateşleyecek,
Suyla birlikte kül etmeden yakacak.

Yolu uzundur
umudu TEK’tir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül kâsem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül kâsem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül Kâsem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL