Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
BHBİLGİÇ
BHBİLGİÇ

CANIM DOSTUM DEDİKLERİM

Yorum

CANIM DOSTUM DEDİKLERİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

786

Okunma

CANIM DOSTUM DEDİKLERİM

Kaderime mi yazılmış
Dertlere hep namzet im ben
İlk tekmeyi onlar vurdu
Dost dediğim o ile sen

Arkamdan kuyum kazdılar
Hep omuzum da gezdiler
Bin bir Senaryo yazdılar
Canım dostum dediklerim

Yazdım onlar için şiir
Ne köy koydum nede şehir
Bana içirdiler zehir
Canım dostum dediklerim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Canım dostum dediklerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım dostum dediklerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM DOSTUM DEDİKLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL