Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Alaattin  Demir
Alaattin Demir

İmkansızım

Yorum

İmkansızım

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

İmkansızım

Bir fırtınadan arta kalan yangın yeriyim şimdilerde. Gözlerim kül, ellerim kayıp, kalbim hasarlı. Ne yana baksam alabildiğine karanlık. Düşlerimin en ücra köşesinde imkansızlığı yazan bir kalem. Baş harfi yoksunluk yazan bir satır oluşturuyordu, anlamsızdı.
Olmamalıydı.
Gecenin hiç bitmeyecek olması yangından sonraki halden mi yoksa düşlerimdeki o kalemin yazdıklarımıydı, bilmiyorum .
Ancak hayat o kadar bencil olmamalıydı.
Bir imkansızlığa bir yenisi daha eklenmesini kabullenmek , her ne kadar zor olsa da , uslu bir çocuk olmaktan mutlu bu yürek.
Şimdi dilimde ebedi bir suskunluk besliyorum yollarına ve karşılık beklemeksizin içime işliyorum tüm dünyayı.
Gün gibi gülüşünü bir gün görebilmek umuduyla.

Hoşça kal . . .

21:10
20.10. 2017

Demir A.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İmkansızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İmkansızım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.10.2017 09:42:36
Gönül dostu; görüşünüzü taktir ettim...
Ve beğendim…

………………………….. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL