Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
exani
exani

80 milyon vatandaşız

Yorum

80 milyon vatandaşız

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

895

Okunma

80 milyon vatandaşız

Ben yanıyorum bu halka
Zincir kopuyor halka halka
Birliği dert eden yoktur
Tefrikaya sesler kalka

Selam dua unutuldu
Sevgi muhabbet atıldı
Sağlam kafa gözükmüyor
Vicdan ellere satıldı

80 milyon vatandaşız
Dost ahbabız arkadaşız
Bir millet bize dar gelir
Hem tarihdaş hem yurttaşız
Eyüphan Kaya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
80 milyon vatandaşız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 80 milyon vatandaşız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
80 milyon vatandaşız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL