Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
zemmani
zemmani

VEDA

Yorum

VEDA

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1197

Okunma

VEDA







Şimdi yorgun başını hangi omuza yaslarsan yasla
Eski fotoğraflar yakılıyor ama hatıralar mı? Asla
Ne son verir bilmiyorum bu yalnızlık akşamı fasla
Gönül memnun gibi ırmağından akan garip yaşla


Eşyalar paylaşıldı, oda sessiz karanlık izbe
Bakıyorum şimdi elimde kalan tek resme
Sen yazarım bir gün demiştin ya sana, yazma
Bende veda ettim çoktan, olmamış kızlarıma

















TÜM HAKLARI YAZANA AİTTİR/İZİNSİZ YAYINLANMASI VE KULLANILMASI YASAKTIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Veda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VEDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ertugrul32
ertugrul32, @ertugrul32
8.5.2008 20:49:29
Çok güzeldi bu şiir, tebrikler...
kardelen26
kardelen26, @kardelen26
8.5.2008 20:14:01
Üstad vedanız çok derinden olmuş, öyle veda edilirmi hiç, insan , limandan ayrılan gemiye yüklediğin buruk hatıralarıyın ardından bir mendil sallar...! mendille gözyaşını silesiye kadar ufukta kaybolan gemi için, geri dönmeyecek olanlar için matemini okyanuslara sal ki matemin umman olsun. şiirin güzeldi. Biraz intizarvari olmuş gibi saygılar sunarım.
cemil
cemil, @cemil
8.5.2008 15:13:11
Musadenizle yorum yapabilirmiyim. ona izin var mı can dost.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL