Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
edeseşe
edeseşe

düşürenler de var düşünenler de..!..!

Yorum

düşürenler de var düşünenler de..!..!

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

3,7

Puan

1038

Okunma

düşürenler de var düşünenler de..!..!

düşürenler de var düşünenler de..!..!

sevgiler
aşklar
samimiyetler
arkadaşlar
dostlar
canlar
cana can olanlar ve düşmanlar..!

akıl düşmanları
fikir düşmanları
hayal düşmanları
gerçeklik düşmanları
sevgi aşk sohbet muhabbet düşmanları..!

insan bu
ya düşer ya da düşürülür..!

düşürenler de var düşünenler de..!
hangisi seçilirse
hayat öylesinedir işte..!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Düşürenler de var düşünenler de..!..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşürenler de var düşünenler de..!..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşürenler de var düşünenler de..!..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
27.9.2017 12:40:24
Kelimelerin yanyana gelerek ne güzel inciler meydana getirmiş...
kutlarım...
................................................. Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL