Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şa
Şair Ahmet1

Arıyorum Gurbet Çölünde

Yorum

Arıyorum Gurbet Çölünde

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1010

Okunma

Arıyorum Gurbet Çölünde

umut dolu duygular yitirdim yıllarca
hayalinle dolu gurbet akşamlarında
kaldırımlarda kuytu köşelerde
içe akan göz yaşlarında

sensizliği yine seninle doldurarak düşlerde
gördükçe hüzünlendim dertlendim seni düşündüm
hiç çıkmadığın halde aklımdan gönlümden

martılar sahilde kumrular dalda
renga renk kelebekler kırda
çiçekler pampal pampal dalda
vızıldıyor arılar her biri bir çiçekte
hem koklayıp hem özünü emerek
bense bir gariban yılların yorgunluğunda
ruhumda derin yaralar hasretin özlemin vurgununda
düşlerimde sen hayalimde kavuşmak
arıyorum gurbet çölünde gezerek
özlemi hasreti satır satır yazarak

kölecioğlu özlem dolu hasretini yazıyor
sensiz bir divane gurbet elde sefil geziyor
yokluğun türlü türlü çile olup üzüyor
bıkıp usanmıyor yine seni seviyor

Ahmet kölecioğlu 30-12-2002

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arıyorum gurbet çölünde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arıyorum gurbet çölünde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arıyorum Gurbet Çölünde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL