Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hüma Efkan
Hüma Efkan

BEHRUZ

Yorum

BEHRUZ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

972

Okunma

BEHRUZ

BEHRUZ

ben ki düş kralı
nice an’ların
nice ayların hükmü var bende

karanlığın kabusu behruz
ay’ın şavkı olurum

uğrarsa vadine çakallar
unutma ki
yelesi teni kamçılayan atlarım var

kırbaçlanmadan ahraz yüreğim
açar gönlümde bin bir çiçekle nev bahar

kifayetsiz kalırsa rahvan şelaleler
celladı ol okyanusların
durdur
kirpiğinden sızan iyot kokulu nehirleri
bil ki
ben sana akarım

kim bilir
belki bir kadeh sonrası
sen de bana akarsın

hadi şerefe

Efkan ÖTGÜN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Behruz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Behruz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEHRUZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL