Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

MEMLEKETİN YARISI DUL

Yorum

MEMLEKETİN YARISI DUL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1530

Okunma

MEMLEKETİN YARISI DUL

MEMLEKETİN YARISI DUL

Bizim memleketin yarısı dul
Rahmetli Yunus’’un karısı dul
İki kız kardeşten sarısı dul
Sevgisiz çocuklar, çok oldu çok.

Anne baba olan evler sıcak
Huzura böyle gidilir ancak
Bu toplumun sonu ne olacak
Aile kavramı yok oldu yok.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Memleketin yarısı dul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Memleketin yarısı dul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEMLEKETİN YARISI DUL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL