Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
dilek22
dilek22

G İ D İ Y O R U M

Yorum

G İ D İ Y O R U M

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

851

Okunma

G İ D İ Y O R U M

G İ D İ Y O R U M

Seni son bir kez daha görmek istiyorum
Buna dayanırmı kalbim bilmiyorum
İçimde çığlıklar dil susmuş
Hoşçakal demeden gidiyorum

Gidiyorum belkide mechule
Bir el sallayan bile yok bu garibe
Yalnızlığımı aldım elime
Gidiyorum ben, başka bir şehre..

Yalanlardan usanmış bıkkın bir ben
Umutları yıkılmış, mutsuz bir ben
Yalnızlığın koynunda tek başına bir ben
Gidiyorum sessiz, sensiz bir ben

Sırtımda yılların o ağır yükü
Yollarım hep dikenlerle dolu
Kalbim parçalanmış kan gölü
Gidiyorum ben yarı diri yarı ölü. ..

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

G i d i y o r u m Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz G i d i y o r u m şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
G İ D İ Y O R U M şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
5.9.2017 21:27:03
5 puan verdi
etkili
zehirli-OK
zehirli-OK, @zehirli-ok
5.9.2017 15:35:58
5 puan verdi
Yorumunuz çok güzel di tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL