Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
üreksoy mobilya
üreksoy mobilya

MECNUNA DÖNDÜM

Yorum

MECNUNA DÖNDÜM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

720

Okunma

MECNUNA DÖNDÜM



Öyle bir ışık saçıyorsun ki,
Sana bakınca içimi gördüm,
Leyla’nın şavkı sendemidir ki,
Anında inan Mecnun’a döndüm.

Sevgiye hasret gönüllerimiz,
Neden gülmesin ki yüzlerimiz,
Göreni ağlatır hallerimiz,
Sensizliğinde Mecnun’a döndüm.

Kendin orada,hayalin burda,
Bir bakıvereyim öyle durda,
Sevdanın ateşi her an korda,
Yanarken inan Mecnun’a döndüm.

16.08.2017
Adil ÜREKSOY
"Adil’ce"

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mecnuna döndüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mecnuna döndüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MECNUNA DÖNDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL