Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MAK.
MAK.

usta

Yorum

usta

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

675

Okunma

usta

Usta
Hangi harfi yanlis koydum
Hangi cumlede bozdum anlatmak istedigimi
Ben aşkın cirakligini yapmadim
Nasil anlatilir bilmiyorum
Usta
En iyi bildigim masal okumakti
Gercegi kimse yasamiyordu
Anlatilanlar hayel dunyami susluyordu
Gercekleri nasil gorecegim
Usta
Tamamlamak istedim yarım kalan hikayeleri
Ne murekkebim yetti nede sayfalar
Yarım kaldi ustam yarım
Cirakligini yapamadigim
bu ask yarım kaldi USTA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Usta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
usta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL