Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ferhan
ferhan

Hırsız

Yorum

Hırsız

( 6 kişi )

9

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

898

Okunma

Hırsız

8 Temmuz 2017 tarihinde ikindi namazını eda etmek için Aksaray Murat Paşa camisinde namaz kılarken çantamı yürüten hırsız yüzünden çok çile çektim.kamera kayıtlarını Şehremini karakoluna teslim ettim.namaz kılma derdi olmayan bu tipler cemiyetin yüz karasıdır.Çok dikkat etmek gerekir Polisin kamera kayıtlardan yola çıkarak hırsızı bulmasını ümit etmekteyim. Cep telefonum kayıtlar bir miktar param gitti.Ama canım sağ olsun.Hırsızlara en ağır cezanın verilmesini ümit etmekteyim.selam ve dua ile.

Çalışmaz boş gezer
Parayı hemen sezer
Cezası yok çok azar
Camiye kadar girdi.

Bir ikindi vaktinde
Tamda secde vaktinde
Çantam varmış aklında
Haram lokmadır derdi

Murat Paşa Camisi
Şükür var kamerası
Hırsızın yok cezası
Çarpmaktır bütün derdi

Rabbime havale ettim
Nice çileler çektim
Hırsız yüzünden bittim
Kolay geçinmek derdi

Ferhan DEMİRAL
08.07.2017 iSTANBUL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Hırsız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hırsız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hırsız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
21.9.2017 21:55:16
5 puan verdi
Sevgili Kardeşim Ferhan DEMİRAL,

Camiye kadar hırsız girdiyse gerisini var düşün... Allah akıl fikir versin, ne diyelim. Güzel bir şiir kaleme almışsınız. Hırsızın da gelip marifetini bu sayfada okuması lazım. Beğenerek ve duygulu kaleminize saygı duyarak okuduğum bu güzel şiirinizi tam puanım ve beğeni ile favorilerim arasına ekliyorum.

Tebrik ve başarı dileklerimi şiir ve gönül sayfanıza bırakıyorum.

Her şey sizin ve sevdiklerinizin gönlüne göre olsun.
Sevgi ve saygılarımla efendim.

Dr. İrfan Yılmaz. BODRUM.
İNSANOLDOSTKAL
İNSANOLDOSTKAL, @insanoldostkal
22.7.2017 20:09:14
5 puan verdi
dürüstlüğün enayilik olarak görüldüğü bir toplumda bu tür vakalarda marifet oluyor ne yazık ki ülke gerçeğimiz işte bu

Yüreğine
Emeğine
Sağlık

Selam ve dua ile..
ALLAH C.C EMANET OL.
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
16.7.2017 21:46:50
5 puan verdi
Çok geçmiş olsun hocam.Rabbim daha kötülerinden korusun.
Yüreğiniz var olsun.
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
15.7.2017 10:37:43
Geçmiş olsun,aslında malumunuz olduğu üzere cami hırsızları,camiyi sevmeyen kimselerdir,Dua ve selamlarımla.
AZAP
AZAP, @azap
13.7.2017 10:37:05
5 puan verdi
hırs dolu güzel bir gönül sesiydi dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
13.7.2017 10:11:12
Anlamlı ve güzel anlatımlı bir şiir olmuş...
Kutlarım…
...................................Saygı ve Selamlar..
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
11.7.2017 22:21:44
5 puan verdi
ahlak çok çok yozlaştı şair kardeşim sunumuz hayır ola
saygılarımla
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
11.7.2017 15:55:37
Geçmiş olsun kardeşim.Aşayişsizlik aldı başını gidiyor.Hele çocuk hırsızlar o kadar çoğaldı ki bunlara doğru dürüst cezada verilmiyor.İyice azgınlaşıyorlar.Sadece hırsızlık değil her konuda aşayişsizlik var çok üzülüyorum.Toplum yavaş yavaş inanki çöküyor.Hırsızlarla benimde başım belada iki defa yakaladım.Ve mahkemeye git gel neyse uzatmayalım düzelir inşallah diyelim yazdığın şiir aynı zamanda topluma hizmet ve bir uyarıdır.Kutluyorum dizelerini Yunusun diyarından selamlar.
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
11.7.2017 15:40:30
Dikkatli olmamız gerekiyor ortalık hırsızla kaynıyor
devleti milleti soyan hırsızları saymıyoruz onlar baş hırsız.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL