Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hüseyin çelebi
Hüseyin çelebi

Dünyada Seni bulan kuldur

Yorum

Dünyada Seni bulan kuldur

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

Dünyada Seni bulan kuldur

Bütün canlılar sonsuzluk yolculuğuna koyulur
Sensiz giden kervanlar yolda soyulur
Bizi Sensiz koyma
İmandan bizi soyma Allah’ım

Sana çıkan yollar güzellikle dolu
Sana varmayan yolar bataklık sulu
Bizi bataktan yataktan kaçır
Sana varan yolları açtır Allah’ım

Dünyada benim rolüm Seni bulmak
Hakkıyla kul olmak
Allah’ım Seni bana buldur
Dünyada Seni bulan kuldur

Sensiz suratlardan meymenet akar
Ebucehil gibi imana kör bakar
Allah’ım Sen bizim yüzlerimizi Nur’landır
Bulanık kötü fikirlerimizi durlandır Amin

Hüseyin Çelebi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dünyada seni bulan kuldur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyada seni bulan kuldur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünyada Seni bulan kuldur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.7.2017 14:48:55
Özene bezene yazılmış güzel bir şiir...
Tebriklerimle Beğendim…
Alkışlarımla Kutlarım…
................................................... Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL