Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şİİr YAPRAĞI
Şİİr YAPRAĞI

Gelsene yanıma

Yorum

Gelsene yanıma

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1152

Okunma

Gelsene yanıma


Bu
sılamı
gurbetmi
tak ediyor
canıma.


Bak
dağlardan
kurşunlar
geliyor
yanıma.


Neden
hep
aşk acısı
akıyor
sol yanıma.


Sana
çok
ihtiyacım var
gelsene
yanıma.


13.05.2015 / Bayram Köse

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gelsene yanıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelsene yanıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelsene yanıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
16.8.2017 18:47:18
Gönül dostu; dikkatle okunması gereken öğretici güzel bir şiir…
................................. Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL