Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

SEVGİYE ÇİZGİ ÇEKİYORUM*

Yorum

SEVGİYE ÇİZGİ ÇEKİYORUM*

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

690

Okunma

SEVGİYE ÇİZGİ ÇEKİYORUM*

Mumla yaktım içimdeki bütün kara zincirlerimi
Yüreğime hançer gibi saplanan acı günlerimi
Hasret prangalarına teslim ettim umutlarımı
Yer altı şehrine gömüyorum tüm yalnızlıklarımı

Bir gül gibi yeşeren sevinçleri yok sayıyorum
Beni ağlatan tüm hatıralara sünger geçiyorum
Ağır sancılar çeken bedenime isyan ediyorum
Beni darmadağın eden sevgiye çizgi çekiyorum

Mehmet Öksüz / Eflatuni Mısralar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgiye çizgi çekiyorum* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiye çizgi çekiyorum* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİYE ÇİZGİ ÇEKİYORUM* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL