Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Aybars KARLIDAĞ
Aybars KARLIDAĞ

BABALAR

Yorum

BABALAR

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1364

Okunma

BABALAR

BABALAR

Ne acıdır babasız hayat
Varlığında kıymet bilinmez
Gölgesi bile yeter heyhat
Babalar zihinden silinmez...

Babalardır gücün timsali
Bulunmaz onların emsali
Ahirette buluşmak visali
Hep bir çağlayandır babalar...

18.06.2017 HATAY
Aybars KARLIDAĞ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Babalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABALAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜMÜŞ HİLAL
GÜMÜŞ HİLAL, @gumus-hilal
18.6.2017 17:25:50
Gonlunuze saglik ustad tum baba olabilenlerin babalar gunu kutlu olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL