Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Bülent Kaya
Bülent Kaya

Kainatı Zigot

Yorum

Kainatı Zigot

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1389

Okunma

Kainatı Zigot

Kainatı Zigot

Nota/sın
Noktanın melodisinde
Tamamlanan tamamlayan
Ve beden yalnızlığında
Yapraksın sırasını bekleyen

Kimi hicazetin
Kimi hüzzamın koklar
Kimi uşak makamın
Kimileri de vardır ki
Hepsinden kemâl olurlar

Renk/sin
Tual evrende
Boyanan fırça okunan
Ve resim yalnızlığında
Beşersin duvar göğüsleyen

Artık
Denize dön
İzin ver ıslanmasına
Düşünme
Dışarda kimler bedevi

Sen/sin
Kainatın zigot
Çoğalan ve eksilen..


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kainatı zigot Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kainatı zigot şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kainatı Zigot şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL