Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Talat Özgen
Talat Özgen

Onun Adı Ben De Sevda...

Yorum

Onun Adı Ben De Sevda...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1157

Okunma

Onun Adı Ben De Sevda...

Onun Adı Ben De Sevda...

seni sevdim umutsuzca
kalpten kalbe giden yolda
varmıydı ki başka çarem
can bedenden çıkmadıkça...

gurbetin elin de sıla
acı hanesi hicrana
varmıydı ki başka şansı
yar yare kavuşmadıkça...

kaderin bir oyunu bu
gelmiyecek sanki sonu
olan zaten olacaktır
çizmiş bir kere yolunu...

bana düşer uymak ona
ne kadar çok zor olsa da
var mı benim başka çarem
tek dua etmekten başka...

onun adı ben de sevda
belki varacak vuslata
var mı benim başka şansım
can cananı bulmadıkça...

(Berlin,10.06.2017)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Onun adı ben de sevda... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onun adı ben de sevda... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onun Adı Ben De Sevda... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL