Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
vefa arayan şair
vefa arayan şair

ESER YOK, O GÖZLERİNDEN

Yorum

ESER YOK, O GÖZLERİNDEN

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

995

Okunma

ESER YOK, O GÖZLERİNDEN

Hafiften bir rüzgâr eser serinden
Artık bir eser yok! O gözlerinden
İçimden çekerim, bir ah derinden
Artık bir eser yok! O gözlerinden

Karanlık maziye, vurmuyor ışık
Yarım kalan aşktan, mustarip âşık
Böyle sensiz, yaşamaya, alışık
Artık bir eser yok! O gizlerinden

Ne bir arzu kaldı, ne de hayaller
Başımda eserken, hep kavak yeller
Sustu, seviyorum diyen bu diller
Artık bir eser yok! O sözlerinden

İster bana sitem et, ister kan kus
İster benim gibi, hatırlama sus
Velhasıl seninle, sevda bir kabus
Artık bir eser yok! O tezlerinden

09.04.1979 Pazartesi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Eser yok, o gözlerinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eser yok, o gözlerinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESER YOK, O GÖZLERİNDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL