Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Koyukahvesair
Koyukahvesair

UNUT ALIŞ...

Yorum

UNUT ALIŞ...

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

900

Okunma

UNUT ALIŞ...

Geceleri ağlatan keder,
Gündüzleri tebessüme terkeder,
Uğur böceği kadar umudumuz kalsa bile,
Gene umutsuzluk düşer kalbe.

Sakladığım umut parçaları,
Kırıntılar bırakıyor kalbimde,
canımız yansa da yine,
Tebessümler hep yanımızda,
Saklandıkça arkasına.

Ümit hep var ama,
Korkularının esiri oluyor kör ruh zamanla,
Sustukça bu ruhum âmâ,
Beklesem gelir mi düşüncesi sardı şuanda.

Kırdığım dallarım karşıma çıkıyor,
Yapıştırmaya çalıştıkça parçalanıyor,
Bir bir acı veriyor,
Verirse versin zaten unutulmuyor.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Unut alış... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unut alış... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUT ALIŞ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Koyukahvesair
Koyukahvesair, @koyukahvesair
6.6.2017 18:01:13
teşekkürler yorumlarınız için
Ümid Harun
Ümid Harun , @umidharun
6.6.2017 17:58:40
Ümit hep var ama,
Korkularının esiri oluyor kör ruh zamanla,
Sustukça bu ruhum âmâ,
Beklesem gelir mi düşüncesi sardı şuanda.

tebriker. değerli şair.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL