Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ASENA KURT
ASENA KURT

ESARETTEN KURTUL...

Yorum

ESARETTEN KURTUL...

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1569

Okunma

ESARETTEN KURTUL...

ESARETTEN KURTUL...

ANALARIN ACISI, RUHUMU YAKIYOR,
GÖZLERİMDEN YAŞLAR, KAN OLMUŞTA AKIYOR,
AZİZ ŞEHİDİME, SAPLANAN KURŞUN GİBİ,
BAĞRIMDA YARALAR, İÇİN İÇİN KANIYOR...

EY CAHİL ÇIKAR ARTIK, AT GÖZLÜKLERİNİ,
ANLAYIN ARTIK HAİNİN, BOŞ SÖZLERİNİ...
AĞZI OLAN, ÇOK BÜYÜK KONUŞUYOR AMMA,
ATADAN BAŞKA,GELMEDİ DÜNYA LİDERİ...

TAM ESİR ALINMADAN, DOĞRU OLANI BUL,
KIR ARTIK ZİNCİRİNİ, ESARETTEN KURTUL..
YARATANINA BOYUN EĞ, ZALİME DİK DUR,
TEK TANRI´DAN BAŞKASINA, OLUNMAZ KÍ KUL...

ASENA, AŞİNA

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Esaretten kurtul... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esaretten kurtul... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESARETTEN KURTUL... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Cenker
Cenker, @cenker
11.11.2017 05:01:18
Atatürk' ü seven sevdiren öğrenen öğreten herkes Baş tacıdır...
zincirlerimiz kıran o liderlere ve şairlere Sonsuz teşekkürler

Cenker tarafından 11/11/2017 4:02:01 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL