Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Timur
Timur

Kargaşa

Yorum

Kargaşa

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

699

Okunma

Kargaşa


Sabretmekten başka çaren mi var?
Aklından başka silahın mı var?
Adalet bulamazsın bu fani mecrada
İtiraza gidecek makam mı var?

Bizim kapıya uğrar mı adalet?
Hiç dışarı çıkmış mı ki delalet?
El deliye biz akıllıya
Refaha, huzura bizim hasret.

Bitecek mi birgün bu kargaşa?
Varacak mı insan bir nefesin tadına?
Hayal görüyorsun deme bana!
Yapacak başka bir şey mi var?

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kargaşa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kargaşa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kargaşa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.5.2017 22:37:08
5 puan verdi
olumsuzluklar dolu harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL