Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Noah
Noah

ş

Yorum

ş

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

824

Okunma

ş

ş

Yeni ve ilginç bir öyküm yok ne yazacak, ne anlatacak…
Uzun zamandır şiir de okumadım..
iki kelimeyi yan yana getirip ‘şiir-seli yakalamayalı da epey oldu.
Aşık olmadım. Aşk üzerinde hiç kafa yormadım epeydir.
Daha çok ‘İlişkiler ne çabuk bitiyor birader…
Şimdiki zamanda bir gecelik yaşanıyor her şey’ tartışmaları yaptım..
hemfikir olduk, konuyu kapattık..
Ünlü yazarın çok satan kitabını..
ayaklarım kum yanıkları içinde, bir şezlongda güneşlenirken bitirdim...
“Gideriz birlikte…” dediğin ama gel(e)mediğin o balıkçı kasabasına da sensiz gittim birkaç kez.
Deniz börülcesi, yeşil salata, patlıcan ezme, bol roka ve “benzemez kimse sana…” eşliğinde rakı içtim.

Ne çok sensin bu şarkı fark etmedin mi? Yok yok, ben sana küs değilim, küslük yok. En fazla kavgam vardır seninle, alır karşıma söverim ana avrat, “Siktir oldun gittin ne oldu?”

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Recep Şahbaz
Recep Şahbaz, @recepsahbaz
3.5.2017 18:45:08
5 puan verdi

Harika zevkle okunan bir anlatım kutlar saygılarımı sunarım
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.5.2017 13:23:57
3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK BAYRAMI kutlu olsun...
Çok Beğendim...
Tepriklerimle Kutlarım...
............................................Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL